Τρόποι πληρωμής

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Επιλέγετε στη φόρμα παραγγελίας "Αντικαταβολή". Σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε το κόστος με μετρητά στον courier με την παραλαβή της παραγγελίας σας. Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή αφορά μόνο παραγγελίες εσωτερικού.

 ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 

Αν επιλέξετε την πληρωμή με "Πιστωτική Κάρτα", στην φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (τύπος κάρτας, αριθμός κάρτας, κωδικός ασφαλείας κάρτας, ονοματεπώνυμο κατόχου και την ημερομηνία λήξης της κάρτας). Το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα www.jyou.gr  δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard & American Express.


Οι συναλλαγές σας με το www.jyou.gr  είναι απόλυτα ασφαλείς. 

Αξίζει να σημειωθεί πως για λόγους απόλυτης ασφάλειας των πελατών μας, κανένα στοιχείο της πιστωτικής κάρτας δεν παραμένει στο σύστημα του καταστήματός μας. Γι' αυτόν το λόγο για κάθε παραγγελία που θα πραγματοποιείτε και θα επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα, θα σας ζητάτε να συμπληρώσετε εκ νέου τα στοιχεία. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση που η παραγγελία για οποιονδήποτε λόγο αποσταλεί έναν μήνα αργότερα από την ημέρα της παραγγελίας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ INTERNET BANKING

Κάνετε την πληρωμή απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε το ονοματεπώνυμο καταθέτη και τον αριθμό παραγγελίας σαν αναφορά πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα σταλθεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας.

KOOLWORKS ΑΕ - ALPHA BANK
IBAN: GR17 0140 1100 1100 0232 0015 516