Τρόποι αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Οι  αποστολές των παραγγελιών με διεύθυνση προορισμού εντός Ελλάδας και Κύπρου, γίνονται αποκλειστικά μέσω courier. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων, εξαρτάται από το χρόνο διαθεσιμότητας που αναγράφεται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά. Ανάλογα λοιπόν με το προϊόν, η παραλαβή θα γίνεται το λιγότερο σε 2 εργάσιμες μέρες, το μέγιστο σε 5 εργάσιμες ημέρες εντός Ελλάδος και αντίστοιχα σε 5 εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες από την Κύπρο. 

Χρόνος Παράδοσης:

Εντός Αττικής, χρειάζονται 2-3 μέρες.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, χρειάζονται 3-5 μέρες.


Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο
[email protected]

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής είναι:

Αττική: 3€
Επαρχία: 5€

Κύπρος: 9€ (παράδοση σε 7 ημέρες)

Αποστολές Προϊόντων 

Τρόπος Αποστολής:

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ)

Ωράριο παραδόσεων: 9:00 με 19:00

Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ κάνει 3 προσπάθειες στον χώρο παράδοσής σας. Εάν δεν σας βρει, σας αφήνει ένα σημείωμα με τον αριθμό αποστολής σας ώστε να επικοινωνήσετε η ίδια μαζί τους και να κανονίσετε για την παραλαβή.

Σε περίπτωση που απουσιάζετε από την οικία σας μπορείτε να γράψετε τη διεύθυνση εργασίας σας ή ακόμη να επιλέξετε να το παραλάβετε από το κατάστημα ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ  της περιοχής σας, όπου εκεί μένει το δέμα για 10 εργάσιμες ημέρες.


Επιστροφές Προϊόντων:

Επιστροφή της παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο στις παρακάτω δύο περιπτώσεις:
 
1) Από δικό μας σφάλμα
2) Έπειτα από την παραλαβή ελλατωματικού προϊόντος

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος καλείστε να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής μέσω 
email στο [email protected] δηλώνοντας ως θέμα του e-mail σας "Λάθος Προϊόν", "Κατεστραμμένο Προϊόν" και τα στοιχεία της παραγγελίας σας (Ονοματεπώνυμο, e-mail παραγγελίας, αριθμό παραγγελίας).

Βασική προϋπόθεση αποτελεί το γεγονός το προϊόν να είναι κλειστό μέσα στη ζελατίνα του. 
Έπειτα πιστώνεται στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα το ποσό της αξίας του προϊόντος ώστε να το αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. 

Για την εκτέλεση της επιστροφής προϊόντος θα πρέπει να το αποστείλετε: 
α. Σε ασφαλές πακέτο 
β. Με ιδιωτική εταιρεία αποστολών (courier) ή συστημένο ταχυδρομικώς, καθώς σε περίπτωση απώλειας του δέματος δεν είναι δυνατόν να γίνει η απαιτούμενη πίστωση. 
Η χρέωση των εξόδων επιστροφής βαρύνουν την εταιρείααρκεί ο πελάτης να επιλέξει την ίδια εταιρεία αποστολών από την οποία παρέλαβε το δέμα του.
Στην περίπτωση αλλαγής για άλλους λόγους εκτός των παραπάνω (π.χ. Νούμερο ή άλλο προϊόν) τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. 
Στη συνέχεια μέσα στις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία από το site, όπου στα σχόλια της να αναφέρετε ότι είναι από αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενης σας παραγγελίας. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.
Αν έχετε παραλάβει προϊόν μικρότερης αξίας τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να χρησιμοποιήσετε το ποσό σε επόμενη αγορά.
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Μέχρι τη στιγμή που το προιόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Προσοχή: Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προιόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε την εταιρία courrier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ μέσα στις επόμενες 8 ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη. Αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή.

 
Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
Ταχυδρομική διεύθυνση: 
KoolWorks, Λεωφόρος Κηφισιάς 180, 
T.K. 15231, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 215 5704101
Fax: 210 6777741
Ώρες Λειτουργίας: 10.00-18.00, Δευτέρα - Παρασκευή