Τρόποι αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Οι  αποστολές των παραγγελιών με διεύθυνση προορισμού εντός Ελλάδας και Κύπρου, γίνονται αποκλειστικά μέσω courier. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων, εξαρτάται από το χρόνο διαθεσιμότητας που αναγράφεται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά. Ανάλογα λοιπόν με το προϊόν, η παραλαβή θα γίνεται το λιγότερο σε 2 εργάσιμες μέρες, το μέγιστο σε 5 εργάσιμες ημέρες εντός Ελλάδος και αντίστοιχα σε 5 εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες από την Κύπρο. 

Ημέρες Παράδοσης:

Εντός Αττικής, χρειάζονται 3 μέρες.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, χρειάζονται 3-5 μέρες.


Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο
[email protected] ώστε να λύσουμε το πρόβλημα για εσάς.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής είναι:

Αθήνα: 3 ευρώ
Επαρχία: 5 ευρώ

Κύπρος: κατόπιν συνεννόησης

Αποστολές Προϊόντων 

Τρόπος Αποστολής:

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ)

Μετά την αποστολή της παραγγελίας από εμάς θα σας έρθει ένα e mail με τον αριθμό αποστολής σας, όπου πατώντας πάνω του μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας.

Ωράριο παραδόσεων : 9:00 με 19:00

Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ κάνει 3 προσπάθειες στον χώρο παράδοσής σας. Εάν δεν σας βρει, σας αφήνει ένα σημείωμα με τον αριθμό αποστολής σας ώστε να επικοινωνήσετε η ίδια μαζί τους και να κανονίσετε για την παράδοση.

Σε περίπτωση που λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι σας μπορείτε να γράψετε τη διεύθυνση εργασίας σας ή ακόμη να επιλέξετε να το παραλάβετε από το κατάστημα ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ  της περιοχής σας, όπου εκεί μένει το δέμα για 10 εργάσιμες ημέρες.


Επιστροφές Προϊόντων:

Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελλατωματικό και επιθυμείτε την επιστροφή του, πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα – την ίδια ημέρα της παραλαβής του.

  1. Αλλαγή με άλλο προιόν, στέλνετε το προιόν που θέλετε να αλλάξετε με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Μέσα μας γράφετε ένα χαρτί ότι επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή. Στη συνέχεια μέσα στις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία από το site, όπου στα σχόλια της να αναφέρετε ότι είναι από αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενης σας παραγγελίας. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει, Αν έχετε παραλάβει προϊόν μικρότερης αξίας τότε θα επικοινωνήοσυμε μαζί σας για να χρησιμοποιήσετε το ποσό σε επόμενη αγορά. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Μέχρι τη στιγμή που το προιόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προιόν είναι Κηφισίας 180 Χαλάνδρι 15231 σε ώρες γραφείου 10:00-18:00.

Η αποστολή γίνεται μόνο μέσω ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ και η χρέωση για το κόστος επιστροφής των προϊόντων είναι 3€.

Προσοχή: Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προιόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε την εταιρία courrier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ μέσα στις επόμενες 8 ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη. Αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή.

Παρακολούθηση της παραγγελίας
Έχοντας δημιουργήσει το δικό σας λογαριασμό στο  jyou.gr μπορείτε να παρακολουθείτε και την πορεία της παραγγελίας των προϊόντων που έχετε επιλέξει, μέσω των ενημερωτικών email που λαμβάνετε κάθε φορά που η παραγγελία του αλλάζει στάδιο.