ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

Μόνο για κατόχους της κάρτας : 15% έκπτωση (STAY IN) & 10% έκπτωση στο πακέτο JUICE CLEANSE 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αριστοτέλους 33,
Χαλάνδρι

ΤO BAZAKI Juice Bar

Στο ΒΑΖΑΚΙ δίνεται μεγάλη αξία στην ποιότητα και στην εντοπιότητα των προϊόντων. Μελέτες δείχνουν ότι τα βιολογικά τρόφιμα έχουν αισθητά πιο σημαντική διατροφική αξία από τα συμβατικά. Μόνο για κατόχους της κάρτας Secret Club: 15% έκπτωση σε όσους βρεθούν στο ΒΑΖΑΚΙ και 10% έκπτωση στο πακέτο JUICE CLEANSE ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ είναι περήφανο που είναι το πρώτο Juice Bar στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί τον αποχυμωτή Norwalk (Made in the USA) με υδραυλική πρέσα για την παραγωγή χυμών (cold pressed juice).


ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ κάθε Κυριακή από 16/10 προσφέρει #healthybrunch με πολλές vegan & gluten free επιλογές, όπως vegan & gluten free τάρτα λαχανικών, vegan & gluten free pancakes με σιρόπι αγαύης ή σιρόπι σφενδάμου βιολογικό, φλωρεντινούλες με χειροποίητη vegan mayo, αυγά ποσέ και ρόκα, vegan muffin, raw - vegan sweets, χορτοφαγική σούπα βελουτέ κτλ.


Juice Cleanse από ΤΟ ΒΑΖΑΚΙΕίναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει πακέτα Juice Cleanse με πιστοποιημένο βιολογικό χυμό. Η ιδέα της αποτοξίνωσης με χυμούς είναι να δώσεις στο σώμα και στο πνεύμα σου ένα διάλειμμα και να το αφήσεις να ξεκουραστεί όπως η φύση έχει προβλέψει.


Προσφέρεται μια ολοκληρωμένη σειρά με χυμούς από βιολογικά φρούτα, λαχανικά και γάλα αμυγδάλου (ελεύθερα λακτόζης, χαμηλό σε λιπαρά) τα οποία παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία (καύσιμα) που χρειάζεται το σώμα για να λειτουργεί.Πως λειτουργεί:


  1. Ξεκουράζεις τον οργανισμό σου επειδή διευκολύνεις την διαδικασία της πέψης

  2. Καθαρίζεις το σώμα απο τις τοξίνες που έχουν αποθηκευτεί για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα

  3. Δίνεις ένα boost στο σώμα σου με βιταμίνες, μέταλλα και ισχνοστοιχεία. 

ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ κάνει delivery στην περιοχή γύρω του Χαλανδρίου καθημερινά 9.30 - 16.00 με ποδήλατο.

ΠρονόμιαFacebookWebsite

15% έκπτωση σε όσους βρεθούν στο ΒΑΖΑΚΙ  Δευτέρα με Παρασκευή για φαγητό, χυμό, γλυκό ή καφέ

& 10% έκπτωση στο πακέτο JUICE CLEANSE 

ToBazakiToBazakiJuiceBar