ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

10% σε λογαριασμό απο 50€ και άνω & 10% στη χρήση του ειδικού μηχανισμού καθαρισμού

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αγίας Παρασκεύης 102,
Χαλάνδρι

Laundry Box

Ένας ολοκαίνουργιος χώρος, άνοιξε στο Χαλάνδρι για τον καθαρισμό των ρούχων σας και όχι μόνο. Η οικογενειακή επιχείρηση “Το Τέλειον” - με μεγάλη εμπειρία στο χώρο από το 1981 - αποκτά το δικό της παιδί, το Laundry Box. Το Laundry Box άνοιξε τις πύλες του στο Χαλάνδρι το Φεβρουάριο του 2014.


 Μόνο για τους κατόχους της κάρτας Secret Club: 10% σε λογαριασμό απο 50€ και άνω & 10% στη χρήση του ειδικού μηχανισμού καθαρισμούΣε έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο χώρο, η minimal διακόσμηση του είναι το πρώτο που θα σας τραβήξει την προσοχή και ξεχωρίζει αμέσως απο τα υπόλοιπα στεγνοκαθαριστήρια.


Ο τιμοκατάλογος σε σχήμα t-shirt, ο καναπές-μανταλάκι και οι ξύλινες πινελιές, δημιουργούν έναν χώρο που αποπνέει φρεσκάδα.


screen-shot-2016-10-12-at-1-56-15-pm-copy


Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, εξασφαλίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα στα ρούχα. Φυσικά φροντίζουν για κουβέρτες, παπλώματα, χαλιά και κουρτίνες, με αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει. Το έμπειρο και συνεχώς επιμορφωμένο προσωπικό με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας προιόντων και μηχανημάτων αποτελεί εγγύηση στην ποιότητα και εξασφαλίζει ασφαλές, άοσμο, υγιεινό καθάρισμα χωρίς φθορές και αλλοιώσεις στα χρώματα ακόμα και στα πιο ευαίσθητα και ακριβά ρούχα. 


Τον Απρίλιο του 2016 το Laundry Box προσθέτει άλλο ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας. Το μηχάνημα clean up point έχει τη δυνατότητα να καθαρίσει είδη που μέχρι χθες "αγνοούσαν" τη λέξη καθαριότητα, όπως παπούτσια, κράνη, τσάντες, βαλίτσες, καπέλα, βρεφικά είδη. Αν θέλετε να περιμένετε στον χώρο τους, σερβίρουν και καφέ!