ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

10% έκπτωση στο εστιατόριο του Island  για τους κατόχους της κάρτας Secret Club

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

27ο χλμ Αθηνών-Σουνίου,
Αθηναική Ριβιέρα

Island Club Restaurant

Το εμβληματικό Island για περισσότερα από 25 χρόνια, υποδέχεται τον κόσμο που επιλέγει να κάνει διακοπές στο «νησί» της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Με φρέσκια διάθεση και ανανεωμένους χώρους, το Island αποτελεί την καλοκαιρινή έξοδο για όλες τις μέρες της εβδομάδας, από το πρωί έως τις πρωινές ώρες και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.


Στην κουζίνα ο βραβευμένος  chef, Νίκος Σκλήρας, με μεσογειακές γεύσεις σε δημιουργικά πιάτα και επιπλέον το φημισμένο sushi section.10% έκπτωση στο εστιατόριο του Island  για τους κατόχους της κάρτας Secret ClubΗ εμπειρία του Island ολοκληρώνεται με cocktails από τους έμπειρους mixologists, lounge μουσικές και dance parties.


Για εκείνους που θέλουν να επισκεφθούν την παραλία του Island, το C-Lounge είναι το ιδανικό μέρος για διάλειμμα από τον ήλιο, προσφέροντας brunch, δροσερά cocktails και απολαυστικά snacks.


Μέσα στην είσοδο του club, λειτουργεί το Island Shop, ένα  boutique concept store, από το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν – αποκλειστικά  επιλεγμένα από την ομάδα του Island – κοσμήματα, ρούχα και καλοκαιρινά αξεσουάρ.


Το Island στην Αθηναϊκή Ριβιέρα είναι ένας χώρος που μπορεί να συναγωνιστεί τους αντίστοιχους της Νότιας Γαλλίας και Ιταλίας. Ήδη, τα πρώτα σκάφη δένουν στον κόλπο του Island και οι ξένοι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στους χώρους μέσω του floating dock, ανακαλύπτοντας ότι η ευλογημένη πόλη μας έχει απίθανη θάλασσα, αντίστοιχη με αυτή των νησιών μας.

ΠρονόμιοWebsiteFacebook
10% έκπτωση στο εστιατόριο του Island
για τα μέλη του Secret Club

Island


Island Club Restaurant

Ώρες λειτουργίας (άνοιγμα Island Club Restaurant από αρχές Μαϊου):


Island Club Restaurant: καθημερινά από τις 21:00


Island C-Lounge: καθημερινά 12:00-21:00


Contact: [email protected]@panasgroup.gr & [email protected]@panasgroup.gr