ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

Με την κάρτα του Secret Club απολαμβάνετε εκπώσεις σε ένα μεγάλο πλέγμα υπηρεσιών

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αιμιλίου Βεάκη 14,
Περιστέρι

Peggy Kirkou - Remake me

Η Πέγκυ Κύρκου με σπουδές στην Ελλάδα και συνεχή σεμινάρια σε Μιλάνο και Λονδίνο, με καινοτομίες και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου, κατέκτησε τον χώρο της ομορφιάς με μεγάλη επιτυχία.


'Εχει στεγάσει όλη τη δουλειά της σε έναν πολύ όμορφο χώρο που ονομάζει Remake me.


 20% σε υπηρεσίες ιατρικό και ημιμόνιμο μακιγιάζ & 20% στα εκπαιδευτικά προγράμματα μόνο για μέλη του Secret ClubΗ Πέγκυ Κύρκου, έγινε αρχικά γνωστή μέσα από το μακιγιάζ, με ειδικότητα στο νυφικό! Επίσης, ειναι η πρώτη που έφερε από την Αμερική και καθιέρωσε στην Ελλάδα το εντυπωσιακό μακιγιάζ με αερογράφο!


Η μεγάλη της εμπειρία στο νυφικό μακιγιάζ, η εξειδίκευση στο μακιγιάζ με αερογράφο και η ενασχόλησή της με τη γυναίκα σαν ολότητα αποτελούν εγγύηση για ένα όμορφο και υγιές αποτέλεσμα μέσα κι έξω. Mε σεμινάρια στο εξωτερικό και συνεχή ενημέρωση και εξέλιξη, η Πέγκυ Κύρκου αργότερα ασχολήθηκε με το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών - ματιών - χειλιών καθώς και με το ιατρικό τατουάζ. Με σπουδές σε Ελλάδα και Γερμανία, κατέκτησε αυτή την τεχνική και έγινε επίσημη εκπαιδεύτρια της εταιρίας SCHOENWERK στην Ελλαδα.Στο Remake me, θα συναντήσετε υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών-χειλιών-ματιών καθώς και ιατρικού τατουάζ. 


Με την κάρτα του Secret Club απολαμβάνετε εκπώσεις σε ένα μεγάλο πλέγμα υπηρεσιών όπως θα δείτε παρακάτω:


  1. 20% στην εκπαίδευση 

  2. 20% στα προϊόντα 

  3. 20% στο ιατρικό τατουάζ 

  4. 20% στο ημιμόνιμο μακιγιάζ

  5. 10% στο μακιγιάζ με αερογράφο 

  6. 10% στο νυφικό μακιγιάζ 

  7. 10% extension Βλεφαρίδων 

  8. 20% Δερμαπόξεση με διαμάντια 


FacebookWebsite
Remake me by Peggy KirkouRemake me