ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

15% σε όλα τα μέλη του Secret Club στον τελικό λογαριασμό

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Golden Hall,
Μαρούσι

Πρυτανείον GOLD


Μια διαφορετική γευστική και ποιοτική απόλαυση έχει έρθει στην καθημερινότητά μας και ακούει στο όνομα Πρυτανείον GOLD. Πρόκειται για έναν υψηλής αισθητικής χώρο με πολύμορφη λειτουργικότητα καθώς προτείνεται για όλες τις μικρές απολαύσεις της ζωής: Από ένα καφέ ή ένα ανάλαφρο γεύμα, για να υποστηρίξει ένα business meeting lunch ή τις πιο απαιτητικές συνταγές μιας πλούσιας και ευφάνταστης μεσογειακής κουζίνας.
15% σε όλα τα μέλη του Secret Club στον τελικό λογαριασμόΕδρεύει σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον με χρυσόμαυρες πινελιές, και παντρεύει προσεχτικά το μοντέρνο με το κλασσικό, με αναφορές σε μοναδικά κομμάτια. Καθώς μπαίνεις στο εσωτερικό του συναντάς την κομψότητα μαζί με έναν υπερμεγέθη πολυέλαιο Marcel Wanders. Τα μαύρα κρύσταλλα και Philips stark καθρέφτες σε αιχμαλωτίζουν. Στα τραπέζια υπάρχουν εξελιγμένης τεχνικής πιάτα με πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς. Το Πρυτανείον πρόκειται για μια γαστρονομική εμπειρία, απο αυτές που δεν συναντάς καθημερινά όπου η καλλιτεχνική εφαρμογή και η γεύση συνυπάρχουν και αλληλοσυμπληρώνονται στον ίδιο χώρο, μέσα σ' ένα περιβάλλον με έντονα εικαστικά χαρακτηριστικά.


Η άψογη εξυπηρέτηση θεωρείται ένα από τα δυνατά του σημεία. Το μενού έγκειται σε ένα ανανεωμένο γευστικό concept από τον executive chef Γιώργου Ιωάννου και προσφέρει απλές γευστικές λύσεις δίνοντας έμφαση στα ζυμαρικά και στις πίτσες. Δεσπόζουν οι πολύχρωμες συνταγές των φιλέτων και των ψαριών μαγειρεμένα στο πρωτοποριακό sous-vide. 


Τα γευστικά πιάτα συνδυάζονται με προσιτές και προσαρμοσμένες τιμές στα δεδομένα της εποχής. 


Έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και αναγνωρίστηκε ως σημείο αναφοράς για την Αθήνα απο τη NEW YORK TIMES ενώ από το 2002 είναι ανελλιπώς προτεινόμενο από τον οδηγό MICHELIN (βίβλος καλύτερων εστιατορίων).Εμείς σας προτείνουμε όταν το επισκεφτείτε τα εξής πιάτα:

  1. Φιλέτο μόσχου σχάρας με ζεστό αφρό παρμεζάνας , μανιτάρι serano και πουρέ περουβιανής πατάτας 

  2. Φιλέτο μυλοκόπι σε κρούστα τσορίθο, πουρές μπρόκολο και λαχανικά γλασέ

  3. Σπαγγέτι καρμπονάρα με αυγό ποσέ και καπνιστή πανσέτα

  4. Τσιζκέικ με φρέσκιες φράουλες  

AVERAGE PRICE/person 20-30€ 


 


Παροχές  Secret ClubWebsiteFacebookInstagram
15% στον τελικό λογαριασμό για τα μέληΠρυτανείονΠρυτανείον GOLD - GOLDEN HALLΠρυτανείον GOLD