ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

20% σε όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υψηλάντου 167,
Πειραιάς

FrouFrou Beauty Hall

Το Frou frou πρόκειται για μια αναγέννηση ομορφιάς, ένα καταφύγιο χαλάρωσης και ευεξίας για τη σύγχρονη γυναίκα. Tο FROUFROU beauty hall δεσπόζει στο υπέροχο λιμάνι της Ζέας στον Πειραιά και είναι σαν να έχει βγεί μέσα απο μια άλλη δεκαετία. 


Ανακαινισμένο και πιο στυλάτο από ποτέ σας περιμένει να γνωρίσετε τις υπηρεσίες γοητείας κι ανανέωσης σε μαλλιά και νύχια.


Επίσης, ο χώρος διατίθεται και για θεραπείες απο τις πιο εξειδικευμενες εταιρίες στο χώρο της ομορφιάς για μαλλιά και νύχια.  

Μπορείτε ακόμη να απολαύσατε τις καινοτόμες τεχνοτροπίες μαλλιων με τις τελευταιες τασεις καθώς και το επαναστατικό SPIT ENDER-PRO για τον καθαρισμο ψαλιδας.


20% σε όλες τις υπηρεσίες και προϊόνταΜε βάση το ανατρεπτικό concept, οι κλασικές κολώνες είναι από τσιμέντο, το ξύλινο πάτωμα γίνεται κόκκινο, οι κουρτίνες είναι από ζωγραφισμένο καμβά. Το συνολικό αποτέλεσμα δένει αρμονικά αφήνοντας  μια αίσθηση ευχαρίστησης, ευεξίας και χαλάρωσης. Ο χώρος φιλοξενεί και ένα πρωτοποριακό nail bar για τις express υπηρεσίες manicure. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα βρείτε πλήθος επώνυμων προϊόντων περιποίησης για τα μαλλιά, το σώμα και χειροποίητα αξεσουάρ απο γνωστά brands.


Τον χώρο επιμελήθηκε ο interior designer Νίκου Γυλού και η ομάδα του.ΠΑΡΟΧΕΣ SECRET CLUB*FACEBOOK
20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες του beauty hallFrou frou