ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

15% έκπτωση σε όλες τις συνδρομές και 10% στις υπηρεσίες μασαζ για τους κατόχους της Secret Club Card

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ολυμπιονικών 220 και Λυκούργου,
Ψυχικό

Hot Yoga AthensΤι είναι η Yoga;Η Yoga ΔΕΝ είναι μόνο γυναικεία υπόθεση.


Η Yoga είναι για όλους. Η Yoga είναι μια αρχαία ινδική γνώση του σώματος που χρονολογείται πάνω από 5000 χρόνια. Η λέξη «Yoga» προέρχεται από τα σανσκριτικά, μια αρχαία ινδική  γλώσσα. Πρόκειται για μια παραγωγή της λέξης «yuj», που σημαίνει ένωση. Yoga είναι η ένωση του σώματος, του μυαλού & του πνεύματος.
Το Hot Yoga Athens studio βρίσκεται στο Φάρο Ψυχικού. Είναι το πρώτο Hot Yoga studio στην Ελλάδα και το μοναδικό που προσφέρει Hot αλλά και Non Hot μαθήματα. 15% έκπτωση σε όλες τις συνδρομές και 10% στις υπηρεσίες μασαζ για τους κατόχους της Secret Club CardΑπό τον Σεπτέμβριο λειτουργεί υπό νέα διοίκηση, ο χώρος είναι πλήρως ανακαινισμένος, χαρακτηρίζεται για την υψηλή του αισθητική με μία minimal διάθεση και προσφέρει στα μέλη του πολλές διαφορετικές μορφές yoga, pilates, TRX, barre a terre αλλά και yoga για εγκύους με μία ομάδα πιστοποιημένων και διεθνώς αναγνωρισμένων δασκάλων.


 

To Hot Yoga Athens Studio είναι ένα μέρος ηρεμίας και ευεξίας όπου κανείς μπορεί να περάσει τη μέρα του ασκώντας την πρακτική του, χαρίζοντας στον εαυτό του ένα αναζωογωνητικό μασάζ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ψωνίζοντας από το shop επιλεγμένα είδη ρουχισμού αλλά και χαλαρώνοντας στο Zen Room συνοδεία απαλής μουσικής και ενός φρέσκου energy drink από το Juice Bar. Τον Σεπτέμβριο στο χώρο του studio θα ξεκινήσει το Agni Yoga Teacher Training 200 ωρών το οποίο θα μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι θέλουν να πιστοποιηθούν σαν δάσκαλοι yoga.

ΠρονόμιαWebsiteFacebook Page

15% έκπτωση σε όλες τις συνδρομές &


10% για τις υπηρεσίες μασάζ για τα μέλη του Secret Club


Hot Yoga AthensHotYogaAthens


* Τα μαθήματα πιστοποίησης για εκπαίδευση yoga εξαιρούνται απο την έκπτωση που προέρχεται απο το Secret Club Membership.