ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

10% έκπτωση στο λογαριασμό αποκλειστικά για τα μέλη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σίνα 21,
Κολωνάκι
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:21 0362 1866

Πορτατίφ

Το Πορτατίφ πολλοί το λένε μια γλυκιά γωνιά!


Βρίσκεται στην οδό Σίνα 21, στο Κολωνάκι. Είναι ένας ζεστός και χαλαρωτικός χώρος γεμάτος μυρωδιές από τα γλυκά που παρασκευάζονται καθημερινά στο ανοιχτό παρασκευαστήριο. Τα σερβίτσια είναι εμπνευσμένα απο μιά παλιά εποχή καθώς και τα αναπαλαιωμένα έπιπλα του χώρου φέρνοντας αέρα γαλλικού bistro και µυρωδιές από φρεσκοψηµένα γλυκίσµατα. Λευκά αντικέ τύπου έπιπλα, πορσελάνινα σερβίτσια, απαλή jazz μουσική και μικροί κατάλογοι σε σχήμα πορτατίφ δημιουργούν μια πρωτότυπη γλυκιά εικόνα.
10% έκπτωση στο λογαριασμό αποκλειστικά για τα μέληΟ στόχος του Πορτατίφ είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας καφέ, τσάι, σπιτική λεμονάδα, ροφήματα σοκολάτας (από αυθεντική σοκολάτα) και φυσικά φρέσκα και γευστικά γλυκά ημέρας. Μερικά από τα γλυκά είναι τάρτες διαφόρων γεύσεων, σου, εκλέρ, διάφορα είδη τσιζκέικ, σοκολατόπιτα, μιλφέιγ και το ακαταμάχητο προφιτερόλ. Επίσης, τα κρουασάν και η τυρόπιτα φτιάχνονται κάθε πρωί για εσάς. Το Πορτατίφ είναι αναμμένο έως τις 11 το βράδυ, όπου θα μπορέσετε να δοκιμάσετε και κάποιο από τα κρασιά μας, που συνδυάζεται απόλυτα με μία πίτσα μαργαρίτα ή με μία κις λορέν. 


Φημίζεται φυσικά και για τις Κυριακές του με τα μοναδικά του brunch και αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ανάγνωση βιβλίων ή ακόμα και επαγγελματικών ραντεβού. Όταν το επισκεφτείτε να δώσετε την κάρτα του Secret Club ώστε να γευτείτε την έκπτωση 10% στο λογαριασμό σας. Προνόμιο Secret Club CardFacebook link
10% έκπτωση Πορτατίφ


*Οι εκπτώσεις για τα μέλη του Secret Club ισχύουν για όλη τη διάρκεια του έτους.