ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

10% έκπτωση στα μέλη του Secret Club για αγορές στα cleanse box

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

3 DILMPOI STR,
N. SMIRNI

Verve Juices

VERVE σημαίνει Ζωτικότητα, Ενέργεια, Ενθουσιασμός.


Η VERVE ειναι η πρώτη εταιρεία που παρασκευάζει, εμφιαλώνει και προσφέρει χυμούς cold press από φρούτα, λαχανικά και βότανα, καθώς και πακέτα αποτοξίνωσης με αυτούς τους χυμούς.Τα προγράμματα αποτοξίνωσης ( BEGINNERS, SIGNATURE, EXPERTS ) είναι προσεκτικά μελετημένα και σχεδιασμένα από την διατροφολόγο και σύμβουλο μεταβολισμού στο London Nutrition Clinic, Lisa Blair. 

Βοηθούν το σώμα να καθαρίσει, να διώξει τις τοξίνες και να ανανεωθεί με υγιεινό και φυσικό τρόπο. Δίνει στον οργανισμό την ευκαιρία να κάνει επανεκκίνηση, ουσιαστικά να κάνει μια νέα αρχή ή να επανέλθει στους κανονικούς του ρυθμούς.
10% έκπτωση στα μέλη του Secret Club για αγορές στα cleanse boxΟι χυμοί VERVE ειναι:


ΦΡΕΣΚΟΙ ( διαρκουν 4 ημερες), COLD PRESSED, ΩΜΟΙ, ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΙ, ΜΗ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ


Περισσότερες πληροφορίες για το κατάστημα και για το πρόγραμμα των χυμών αποτοξίνωσης μπορείτε να συμβουλευτείτε και στην ιστοσελίδα https://www.vervejuices.gr/cleanse-boxes/
ΠΡΟΝΟΜΙΑ SECRET CLUB*WEBSITEFACEBOOK
10% έκπτωση στα πακέτα αποτοξίνωσης https://www.vervejuices.gr https://www.facebook.com/Verve-Juices-1545918588999933/

*Οι εκπτώσεις για τα μέλη του Secret Club μπορούν να γίνουν online ή τηλεφωνικώς. Τα προγράμματα αυτά απο τα οποία μπορείτε να επωφεληθείτε έκπτωσης 10% είναι τα παρακάτω:


CLEANSE BOXES PRICE/DURATION IN 1 DAYPRICE/DURATION IN 3 DAYSPRICE/DURATION IN 5 DAYS
BEGINNERS45,00€135,00€225,00€
SIGNATURE45,00€135,00€225,00€
EXPERTS45,00€135,00€225,00€

Επιλέξτε το detox πρόγραμμά σας και θα παραδοθεί στην πόρτα σας. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ να βάλετε τον κρυφό κωδικό "SECRET" για να γίνει αποδεκτή η έκπτωση της κάρτα σας.