ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα αποκλειστικά για τα μέλη 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αδριανού 100,
Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:2130301433

PESTEMAL

Το pestemal συνιστά μια πολιτιστική προσφορά της Ανατολίας στον υπόλοιπο κόσμο και είναι ένα υφαντό σε σχήμα ορθογώνιο που χρησιμοποιούνταν παραδοσιακά στα χαμάμ για να καλύπτονται οι θαμώνες του.20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα αποκλειστικά για τα μέλη Η παράδοση του pestemal η οποία συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας και η οποία αντιστέκεται χάρη στη λεπτή του ύφανση, τη μεγάλη απορροφητική του ικανότητα και τη δυνατότητα να στεγνώνει άμεσα, συναντιέται πλέον με μια νέα αντίληψη παραγωγής και σχεδιασμού, διατηρώντας ταυτόχρονα τα αυθεντικά του χαρακτηριστικά. 
Η χρήση του πεστεμάλ, στην παραγωγή του οποίου χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας φυτικές ίνες από βαμβάκι, λινό και μπαμπού, ξεφεύγει από το αυστηρό τελετουργικό του χαμάμ και επεκτείνεται και σε άλλους τομείς. Πλέον χρησιμοποιείται στο μπάνιο, στη σάουνα, στην παραλία και στα γυμναστήρια. H λεπτή του ύφανση ελαχιστοποιεί το χώρο που καταλαμβάνει, καθιστώντας το απαραίτητο και στα ταξίδια. Χάρη στα χρώματα και στο μοντέρνο του σχεδιασμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα σπίτια ως τραπεζομάντιλο,  κάλυμμα πολυθρόνας και μπορεί να φορεθεί ως σάλι ή φουλάρι.


Η παραδοσιακή Τουρκική πετσέτα έδωσε το όνομά της στην εταιρία Pestemal, η οποία δημιουργήθηκε το 2013 μαζί με το ομώνυμο κατάστημα στη διεύθυνση Αδριανού 100, Πλάκα, Αθήνα. Όλα τα προϊόντα χρωματίζονται με πιστοποιημένες OEKO-TEX® βαφές και πλένονται στους 60oC πριν διατεθούν προς πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.pestemal.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ SECRET CLUB*WEBSITEFACEBOOK
20% έκπτωση στα προιόντα του καταστημάτοςwww.pestemal.grPestemal

       *Οι εκπτώσεις για τα μέλη του Secret Club ισχύουν για όλη τη διάρκεια του έτους. Εξαιρείται η περίοδος των εκπτώσεων καθώς και ειδικές προσφορές που γίνονται από τα καταστήματα.