ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

20% έκπτωση στα προϊόντα  Beatific για τα μέλη του Secret Club

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ιπποκράτους 21,
Μαρούσι
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:210 68 67 455

BEATIFIC

Θαύματα ομορφιάς εμπνευσμένα από την αισθητική ιατρική, ανεπτυγμένα από εξειδικευμένους ιατρούς!Η Beatific αποτελεί την ένωση της ομορφιάς, της επιστημονικής καινοτομίας και της ιατρικής εξειδίκευσης σε μία θαυματουργή σειρά καλλυντικών που αντιστρέφει τον χρόνο!20% έκπτωση στα προϊόντα  Beatific για τα μέλη του Secret ClubΑξιοποιώντας την πολύτιμη κλινική εμπειρία και εξειδίκευση ετών, το ιατρικό προσωπικό του Ομίλου Υγεία δημιούργησε μία άρτια σειρά ιατρικών καλλυντικών για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, εμπνευσμένη από τις μεθόδους της ιατρικής κοσμετολογίας.Καινοτομικά συστατικά και ισχυροί αντιγηραντικοί παράγοντες αναμειγνύονται σε πρωτοποριακές συνθέσεις προϊόντων που συμβάλουν στην πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης, προάγουν την υγεία της επιδερμίδας και χαρίζουν λάμψη και νεανικότητα. Η επιδερμίδα αποκτά σταδιακά την υφή, πυκνότητα, φωτεινότητα και τόνωση που θα αποκτούσε μετά από την εφαρμογή μιας επεμβατικής μεθόδου της αισθητικής δερματολογίας. Τα καλλυντικά Beatific ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε αισθητική ή δερματική ανάγκη και μιμούνται ενδοκλινικές μεθόδους της αισθητικής ιατρικής όπως η ένεση της Βοτουλινικής Τοξίνης, το Lifting, το Lipofilling για να προσφέρον εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Κατηγορίες προϊόντων:
Age Defying: Πρωτοποριακή σειρά για πρόσωπο και σώμα υψηλής αποτελεσματικότητας βασισμένη σε επιτεύγματα της αισθητικής δερματολογίας.
Beauty Activators: Προηγμένη αντιγήρανση προσώπου και ματιών εμπνευσμένη από τις τελευταίες επιστημονικές και ιατρικές ανακαλύψεις.
Supreme Care: Εξειδικευμένη φροντίδα προσώπου και σώματος για την κάλυψη ειδικών δερματικών αναγκών.
Beauty Principles: Φροντίδα καθαρισμού και τόνωσης προσώπου με ισχυρούς παράγοντες ενυδάτωσης & λάμψης.
Sun Guard: Η απόλυτη αντηλιακή προστασία προσώπου για όλες τις μέρες του χρόνου, με συνδυασμό ισχυρών αντιγηραντικών και φωτοπροστατευτικών τεχνολογιών.
Body Scent : Αναζωογονητικό και σαγηνευτικό body mist που δίνει μεταξένια αίσθηση φρεσκάδας


Τα προϊόντα διατίθενται στο flagship store Beatific στο Νοσοκομείο Υγεία & στην δερματολογική κλινική DoCare στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ & online στο  www.beatific.gr 


Για  έγκυρες online  αγορές , χρησιμοποιήστε τον κωδικό SECRETCLUB20 και τον αριθμό της κάρτας μέλους. Οδηγίες:  Προχωρώντας στο check out/ολοκλήρωση παραγγελίας εισάγετε τον κωδικό SECRETCLUB20 στο ειδικό πλαίσιο όπου ζητείται η εισαγωγή του promo code ή κωδικού έκπτωσης & στο επόμενο βήμα/σελίδα στο πεδίο  comments τον αριθμό της κάρτας μέλους.
ΠΡΟΝΟΜΙΑ SECRET CLUB*WEBSITEFACEBOOK
20 % έκπτωση στα προϊόνταwww.beatific.grBeatific


*Οι εκπτώσεις για τα μέλη του Secret Club ισχύουν για όλη τη διάρκεια του έτους  και αφορούν αγορές τόσο από το flagship store στο νοσοκομείο Υγεία, την δερματολογική κλινική DoCare  στο νοσοκομείο Μητέρα και το  e-shop.


Εξαιρείται η περίοδος των εκπτώσεων καθώς και ειδικές προσφορές που γίνονται από τα καταστήματα και το e-shop. Η έκπτωση δεν ισχύει στο πολυκατάστημα Attica.