ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

10% έκπτωση στα προϊόντα & 30% έκπτωση στα έπιπλα κουζίνας αποκλειστικά για τα μέλη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λεωφ. Κηφισίας 220,
Χαλάνδρι
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:2117609222

MIELE HOME

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται για περισσότερο από 40 χρόνια, με αποκλειστικό συνεργάτη τη Miele και με βασική φιλοσοφία την επιμονή στην απαράμιλλη ποιότητα, τον απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή και την εξυπηρέτηση του.


Στο χώρο του Miele Home το εκπαιδευμένο προσωπικό είναι στη διάθεση σας για να δημιουργήσετε μαζί το χώρο που ονειρεύεστε με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες σας και το προσωπικό σας στυλ.10% έκπτωση στα προϊόντα και 30% έκπτωση στα έπιπλα κουζίνας αποκλειστικά για τα μέληΈχοντας συνεργασία με τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς όπως:


-       Ηλεκτρικές συσκευές Miele και όλα τα προϊόντα καθαρισμού για την βαθύτερη περιποίηση και φροντίδα τους.
-       Έπιπλα κουζίνας PRONORM: αποκλειστικά στο MieleHome η κορυφαία γερμανική εταιρεία επίπλων που ξεχωρίζει για την ποιότητα, το design και τις απίστευτα προνομιακές τιμές.
-       Έπιπλα Κουζίνας και συνθέσεις living του γερμανικού οίκου Warendorf. Design & κορυφαία ποιότητα για εσάς που δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.
-       Καυστήρες βιοαιθανόλης, η νέα τάση στη θέρμανση είναι στο Miele Home. Άψογη αισθητική και οικονομία στη θέρμανση. Η πολυτέλεια σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο από την Eco Smart Fire.Ολοκληρωμένες προτάσεις για το σπίτι και το χώρο της κουζίνας σας από μια εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων.


Σχεδιάζουμε μαζί το δικό σας μοναδικό χώρο!
ΠΡΟΝΟΜΙΑ SECRET CLUB*WEBSITE FACEBOOK
 10% έκπτωση στα προϊόντα και 30% έκπτωση στα έπιπλα κουζίναςwww.mielehome.gr MIELE HOME


*Οι εκπτώσεις για τα μέλη του Secret Club ισχύουν για όλη τη διάρκεια του έτους. Εξαιρείται η περίοδος των εκπτώσεων καθώς και ειδικές προσφορές που γίνονται από τα καταστήματα.