ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

10% έκπτωση σε όλες τις αγορές αποκλειστικά για τα μέλη του Secret Club  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αδάνων 8,
Βύρωνας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:2107661595

KK JEWELRY LAB

Η ΚΚ Jewelry Lab είναι μία εταιρεία με 35 χρόνια ιστορίας στην υψηλή κοσμηματοποιίας. Το 2014 η ΚΚ επανασυστήθηκε στο κοινό με νέα αισθητική αντίληψη αλλά πάντα με την ίδια, αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στη δημιουργία εξαιρετικών κοσμημάτων.


Όραμά μας είναι να δημιουργούμε αντικείμενα που τιμούν την έννοια του design και της αξίας στο κόσμημα. Χτίζουμε το brand μας πάνω στην πεποίθηση ότι ο καθένας μας θα πρέπει να νιώθει πολύτιμος και ξεχωριστός, κάθε μέρα. Και αυτό ακριβώς είναι που προσφέρουμε στους φίλους μας, είτε φορούν τα κοσμήματά μας, είτε απλά μας επισκέπτονται στο χώρο μας. Στην KK Jewelry Lab άλλωστε, πιστεύουμε στην αέναη ομορφιά του κοσμήματος.10% έκπτωση σε όλες τις αγορές αποκλειστικά για τα μέλη του Secret Club  Στην ΚΚ Jewelry Lab όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, με πιστοποιημένα υλικά, ενώ η κατασκευή τους επιβλέπεται από έμπειρους, εξειδικευμένους τεχνίτες, σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους∙ από τη στιγμή της επιλογής των πρώτων υλών, μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ SECRET CLUB*WEBSITE FACEBOOK
 1O% έκπτωση σε όλες τις αγορέςwww.kkjewelrylab.comKK Jewelry Lab


*Οι εκπτώσεις για τα μέλη του Secret Club ισχύουν για όλη τη διάρκεια του έτους και αφορούν μόνο το κατάστημα . Εξαιρείται η περίοδος των εκπτώσεων καθώς και ειδικές προσφορές που γίνονται από τα καταστήματα.