ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

15% έκπτωση σε όλες τις αγορές αποκλειστικά για τα μέλη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρόξενου Κορομηλά 19,
Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:2310240898

STYLE FAX

Ο Andre Leon Talli ήταν ο νονός του "Style Fax" χάρη στην ομώνυμη στήλη που έφερε επί σειρά ετών το όνομα του στην αμερικανική Voque. "H εμπειρία μου από το διεθνή και τον ελλαδικό χώρο της μόδας καθώς και το ταλέντο μου να ανακαλύπτω νέους σχεδιαστές με ώθησαν να δημιουργήσω αυτή την μπουτίκ το 1996 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που είναι άλλωστε και η γενέτειρα μου." Άννα Καψάλη.15% έκπτωση σε όλες τις αγορές αποκλειστικά για τα μέλη
Η γκάμα των σχεδιαστών στο "Style Fax" ανανεώνεται σχεδόν κάθε σαιζόν ανάλογα με τα διεθνή trends. Αυτή την σαιζόν λοιπόν προτείνουμε τις συλλογές David coma, Mary katrantzou, adidas by Mary katrantzou, giambattista valli, Paula cadermattori bags, tailormade knitwear, ratt by ritta Attalla, apostolos Mitropoulos for underground, Stephen Jones and vasso consola hats, schutz shoes , stathis siamantas high heels, drama queen designs, faith connexion.


Ώρες λειτουργίας: 9.00π.μ. - 5.00μ.μΠΡΟΝΟΜΙΑ SECRET CLUB*FACEBOOK
15% έκπτωση σε όλες τις αγορέςStyleFax Boutique


* Οι εκπτώσεις για τα μέλη του Secret Club ισχύουν για όλη τη διάρκεια του έτους. Εξαιρείται η περίοδος των εκπτώσεων καθώς και ειδικές προσφορές που γίνονται από τα καταστήματα.