ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

10% έκπτωση σε όλες τις αγορές αποκλειστικά για τα μέλη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σταδίου 4,
Αθήνα

REPLAY

Γεννημένα από την ανατρεπτική φιλοσοφία του εμπνευστή τους, τα ρούχα της εταιρείας REPLAY, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες denim και smart casual ένδυσης, έγιναν συνώνυμα του αυθεντικού, ανεπιτήδευτου στυλ, της πρωτοτυπίας και της casual άνεσης. Τα ρούχα που περιλαμβάνονται στις συλλογές REPLAY ξεχωρίζουν για την άψογη εφαρμογή και το δυναμικό σχεδιασμό τους, αλλά και για την ανθεκτικότητα, την υψηλή ποιότητα και τη σημασία που αποδίδουν σε κάθε λεπτομέρεια. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά τους, αποτελούν εδώ και τρεις δεκαετίες την πρώτη επιλογή για εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.10% έκπτωση σε όλες τις αγορές αποκλειστικά για τα μέληΤα REPLAY μοιάζουν να δικαιώνουν εκείνους που πιστεύουν πως οι μόδες αλλάζουν, αλλά το στυλ είναι παντοτινό.


REPLAY COLLECTION
Πίσω από κάθε προϊόν REPLAY, υπάρχει μια ολόκληρη φιλοσοφία που υποστηρίζει την πρωτοτυπία, την αυθεντικότητα και την ελευθερία έκφρασης, σε κάθε εκδήλωση της ζωής. Οι κολεξιόν είναι αποτέλεσμα εντατικών και προσεχτικών ερευνών πάνω στα υλικά καθώς επίσης και στις πιο καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής και επεξεργασίας του denim. Η οικολογική συνείδηση αποτελεί βασικό στοιχείο των κολεξιόν και η REPLAY δεν σταματά να την ακολουθεί και να την κάνει πράξη, όπως στην πρωτοποριακή συλλογή denim Replay Laserblast, όπου η χρήση τεχνολογίας laser εξοικονομεί νερό και ενέργεια και έχει μηδενικές σχεδόν επιπτώσεις για το περιβάλλον.Οι συλλογές REPLAY είναι για ανθρώπους που τολμούν και θέλουν να ξεχωρίζουν!


REPLAY & SONS COLLECTION


Η μόδα REPLAY σε junior εκδοχή, απευθύνεται σε ηλικίες 4 έως 14 ετών. Σχεδιάζεται και παράγεται με βάση τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και περιλαμβάνει μοναδικά, αυθεντικά  κομμάτια, με χαρακτήρα και χειροποίητες λεπτομέρειες που διατηρούν τον ίδιο ιδιαίτερο σχεδιασμό με την συλλογή των ενηλίκων.WE ARE REPLAY COLLECTION
Είναι η σειρά που ενσωματώνει τις ρίζες του brand, εστιάζοντας στον πειραματισμό με νέα, πρωτότυπα υφάσματα και αποκλειστικές μεθόδους επεξεργασίας. Στόχος είναι η ανακάλυψη του πολύ προσωπικού, της πολυτέλειας και της διαφορετικότητας, με δημιουργίες που χαρακτηρίζονται από χειροποίητες λεπτομέρειες, υπερβολικά βαψίματα, ευρηματικά σχέδια και τολμηρές γραμμές, για όλους εκείνους που αναζητούν την εμπειρία του μοναδικού, ξεχωριστού ρούχου.


REPLAY FOOWEAR
Τα REPLAY FOOTWEAR είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον κόσμο των denim και διαθέτουν μια τεράστια ποικιλία προτάσεων και σχεδίων, από καθημερινά έως βραδινά, και από city έως urban. Οι μοναδικές συλλογές παπουτσιών Replay ξεχωρίζουν χάρη στα εξαιρετικά υλικά, τις στιλάτες γραμμές, τα πρωτότυπα σχέδια και τα χαρακτηριστικά γραφικά της σειράς. Η έμπνευση πηγάζει από την αισθητική και το design των ρούχων, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που τους δίνουν την αίσθηση του χειροποίητου.


REPLAY ONE OFF
Η συλλογή Replay ONE OFF καινοτομεί και πειραματίζεται με εντυπωσιακά αποτελέσματα πάνω στα υλικά, τις φόρμες, τα φινιρίσματα και τις μεθόδους επεξεργασίας. Πρόκειται για μια συλλογή που επιχειρεί να παρακάμψει την κλασσική έννοια του denim και να αγκαλιάσει μια σύγχρονη αστική αντίληψη για το jean, υιοθετώντας ένα αυθεντικό και αισιόδοξο πνεύμα αλλαγής. Αποτελώντας την επιτομή των εξελίξεων στον τομέα του denim, η συλλογή Replay ONE OFF είναι μια πολύ ξεχωριστή κολεξιόν που περιλαμβάνει βασικά κομμάτια, τα οποία ο δυνατός και καθαρός σχεδιασμός συναντά τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία υφασμάτων.Καταστήματα:


  1. Αθήνα, Ερμού 53, τηλ.: 210 3245217- 8  

  2. Αθήνα, Σταδίου 4, τηλ.: 210 3252346

  3. Πειραιάς, Γρηγορίου Λαμπράκη 101 , τηλ.: 210 41 14 291  

  4. Γλυφάδα, Α. Μεταξά 11,  τηλ.: 210 96 80 179

  5. Ν.Ιωνία, Καποδιστρίου 88, τηλ.: 210 2703400   

  6. The Mall Athens, Μαρούσι, Ανδρέα Παπανδρέου 35 (θέση Ψαλίδι), τηλ.: 210 6300330

  7. Golden Hall, Λεωφόρος Κηφισιάς 37Α , 210 6852277 

  8. Θεσσαλονίκη -  Εμπορικό κέντρο "Mediterranean Cosmos", 11 χλμ. Θεσ/κης – Μουδανιών, τηλ.: 2310 473 265
ΠΡΟΝΟΜΙΑ SECRET CLUB*WEBSITEFACEBOOK
10% έκπτωση σε όλες τις αγορές www.replay.itReplay


*Οι εκπτώσεις για τα μέλη του Secret Club ισχύουν για όλη τη διάρκεια του έτους. Εξαιρείται η περίοδος των εκπτώσεων καθώς και ειδικές προσφορές που γίνονται από τα καταστήματα.