ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

15% έκπτωση σε όλα τα είδη αποκλειστικά για τα μέλη του Secret Club

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Citria και Citria space,
Σκάλα Πατμου

CITRIA

Το Citria είναι ένας χώρος minimal αισθητικής εμπνευσμένος και δημιουργημένος αρχικά στο ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό νησί της Πάτμου και φιλοξενεί exclusive brands κυρίως νέων Ελλήνων σχεδιαστών σε συλλογές προσεχτικά επιλεγμένες και συνδυασμένες από την ιδιοκτήτρια και stylist ενδυματολόγο Σμαράγδα Βαζαίου.15% έκπτωση σε όλα τα είδη αποκλειστικά για τα μέλη του Secret ClubΗ Σμαράγδα έπειτα από μια επιτυχημένη και πολύχρονη πορεία στον χώρο της τηλεόρασης του θεάτρου και του κινημ/φου με σειρές στο ενεργητικό της όπως "Κλείσε τα μάτια", "Δυο μέρες μόνο" του Χριστοφορου Παπακαλιάτη", "Υπεροχα πλάσματα" της Μυρτούς Κοντοβά, "Στο φως του Φεγγαριού" της Κάκιας Ιγερινού, "Βεντέτα" του Γ. Κορδελα και τέλος "Βασιλιάδες", "Πολυκατοικία" του Β.Θωμοπούλου και συνεργασίες με τον Δ. Μυταρά στο Θέατρο Τέχνης κ.ά., αποφάσισε να μοιράσει το χρόνο της στην Πάτμο εκφράζοντας την αγάπη και μελέτη της για το ρούχο σε συνδυασμό με την τέχνη και τον άνθρωπο έλκοντας το ιδιαίτερο κοινό που αγαπά και επισκέπτεται το νησί από όλο τον κόσμο.


Ονόματα όπως Orsalia Parthenis, Stelios Koudounaris, Gaffer & fluf, Athena P. Gerard, Valia Gabriel sandals, Sophie Deloudi swimwear, Rien bags, δένουν αρμονικά με Ευρωπαϊκά minimal brands όπως Kai aakman, Gestuz, Black Lilly κ.α σε ένα περιβάλλον που εμπνέει τη γυναίκα να αναπτύξει ένα ιδιαίτερο αυθεντικό και προσωπικό σύγχρονο ύφος.


Στην Πάτμο, το Citria καθώς και το Citria space -ένας νέος πολυσυλλεκτικός χώρος με ιδιαίτερες επιλογές για το σπίτι από Tynisian and Turkish towels, Colombian τσάντες, ριχτάρια, Αfrican καλάθια, αρωματικά σαπούνια και κεριά καθώς και χειροποίητα έπιπλα και διακοσμητικά που συμπληρώνουν τις ανάγκες του σύγχρονου life style- βρίσκονται στη Σκάλα και λειτουργούν από τις αρχές Απριλίου έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε το Citria και Citria space μέσα από το αντίστοιχο page και group στο Facebook και σύντομα στο On line Citria shop.


Καταστήματα:


Citria και Citria space, Σκάλα Πατμου


ΠΡΟΝΟΜΙΑ SECRET CLUB*FACEBOOK
15% έκπτωση σε όλα τα είδηCitria

*Οι εκπτώσεις για τα μέλη του Secret Club ισχύουν για όλη τη διάρκεια του έτους. Εξαιρείται η περίοδος των εκπτώσεων καθώς και ειδικές προσφορές που γίνονται από τα καταστήματα.