ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

10% έκπτωση σε όλες τις αγορές αποκλειστικά για τα μέλη του Secret Club

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ομήρου 2,
Νέο Ψυχικό
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:2114076506

ERA NUTS

Era Nuts, Herbs & Spices. . . Μια νέα εποχή για τις αισθήσεις ξεκινά στο κέντρο της Αθήνας. . .
 
Η γεύση, η αφύπνιση των αισθήσεων, ο πειραματισμός με νέα υλικά & γευστικούς συνδυασμούς, αποτελούν μέρος της ικανοποίησης που προσφέρουν οι μικρές στιγμές της ζωής και χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους του Ευ ζήν που εκφράζουν την αγάπη για ποιότητα στις απλές, καθημερινές τους στιγμές.


Βασισμένος σε αυτές τις αξίες και με την εμπειρία της επιτυχημένης επιχειρηματικής του πορείας στα  Fresh Pastry Shops, ο επιχειρηματίας Αντώνης Κρασσάς επεκτείνει τη δραστηριότητά του σε νέες προϊοντικές κατηγορίες, υλοποιώντας ένα ακόμη πρωτοποριακό και καινοτόμο concept.


Τα καταστήματα “Era” βασισμένα στη θεμελιώδη έννοια της ευζωίας, προσφέρουν την πλέον εκλεκτή και ολοκληρωμένη ποικιλία από ξηρούς καρπούς, βότανα, μπαχαρικά από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Σε αυτό το νέο εγχείρημα, στόχος είναι η συνολική εμπειρία που προσφέρουν τα “Era” stores να εξελίσσεται και να ανανεώνεται διαρκώς δημιουργώντας μια νέα, πρωτόγνωρη αίσθηση σε κάθε επίσκεψη.  Σε μια πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων που διεγείρουν τις αισθήσεις και προσκαλούν το κοινό να ανακαλύψει  την ιστορία,  την προέλευση, αλλά και πληθώρα νέων και πρωτότυπων εφαρμογών, τα “Era” stores εγκαινιάζουν μια νέα εποχή απόλαυσης, βασισμένα στην απλότητα, την προσιτότητα, αλλά και την αδιαμφισβήτητη θρεπτική αξία των δώρων της φύσης!Ξύλινα κιβώτια, πρωτότυπα τσουβάλια και γυάλινες καμπάνες που κινούνται με τη δύναμη της βαρύτητας,  αναδεικνύουν την παρουσίαση των προϊόντων δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο σχεδιασμός του branding ανήκει στον graphic designer Γιάννη Τοκαλατσίδη, ενώ το look & feel των καταστημάτων φέρει την επιμέλεια της Πηνελόπης Πεκλάρη.


Το μέλλον επιφυλάσσει στους επισκέπτες πληθώρα εκπλήξεων. Η ομάδα των “Era” stores, ταξιδεύει, ψάχνει, δοκιμάζει και ανακαλύπτει διαρκώς νέες εφαρμογές, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα συνταγών μαγειρικής με την υπογραφή γνωστών Chef, η οποία και θα διατίθεται σύντομα στους χώρους του καταστήματος. Στα ‘’Era’’ stores θα βρείτε επίσης μία επίλεκτη συλλογή από κρασιά, αποστάγματα και ροφήματα, η οποία ανανεώνεται διαρκώς και προσφέρεται σε ελκυστικές, πρωτότυπες συσκευασίες δώρου.
Κατάστηματα:


  1. Ομήρου 2, Νέο Ψυχικό, τηλ. 

  2. Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Κολωνάκι, τηλ.: 211 4112832
ΠΡΟΝΟΜΙΑ SECRET CLUB*WEBSITEFACEBOOK
 10% έκπτωση σε όλες τις αγορέςwww.eranuts.comEra Nuts


*Οι εκπτώσεις για τα μέλη του Secret Club ισχύουν για όλη τη διάρκεια του έτους. Εξαιρείται η περίοδος των εκπτώσεων καθώς και ειδικές προσφορές που γίνονται από τα καταστήματα.