ΠΡΟΝΟΜΙΑ*

10% έκπτωση στα μέλη του Secret Club για όλες τις αγορές τους

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Golden Hall,
Μαρούσι
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:210 6811770

RUNNER STORE

Το απόλυτο δρομικό κατάστημα RUNNER STORΕ στο Golden Hall!


Το RUNNER STORE είναι το νέο, στην Ελλάδα, εξειδικευμένο κατάστημα  για το τρέξιμο. Όλα όσα χρειάζεται ένας δρομέας είναι συγκεντρωμένα εδώ: παπούτσια και ρούχα, ρολόγια και γυαλιά, συμπληρώματα διατροφής και όργανα αποθεραπείας, σακίδια και ζώνες ενυδάτωσης, φακοί κεφαλής και μπατόν, για όλα τα είδη τρεξίματος. Εδώ θα βρουν ότι χρειάζονται οι δρομείς στίβου, δρόμου, βουνού, οι σπρίντερς, οι "αντοχητζήδες", οι υπερμαραθωνοδρόμοι αλλά και οι συστηματικοί περιπατητές.10% έκπτωση στα μέλη του Secret Club για όλες τις αγορές τουςΜία πλήρης συλλογή προϊόντων από το σύνολο των κορυφαίων εταιρειών του χώρου όπως οι Asics, Adidas, Brooks, New Balance, Nike, Mizuno, Salomon, Saucony, LaSportiva, The Νorth Face, Rοnhill, Odlo, Garmin, Suunto, Julbo, Uvex, GU, 1st Endurance, Bonk Breaker, High5, Clif, Solo, Isostar, Saltstick, Hilly, Camelbak, Fuelbelt, Buff, H.A.D., Petzl, Black Diamond, BodyGlide, The Stick, Woly, Run Guard, Nip Guαrd, έχουν διαλεχτεί με επιμέλεια και παρουσιάζονται σε έναν μοναδικό χώρο 380τ.μ., στο ισόγειο του Golden Hall.Το RUNNER STORE φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ελληνική δρομική κοινότητα. Έτσι, αποκλειστικά εδώ, εκτός  από την πιο ενημερωμένη συλλογή προϊόντων, παρέχεται παράλληλα μία μεγάλη γκάμα πρωτοποριακών υπηρεσιών, για οτιδήποτε αφορά τη δρομική ζωή. Το RUNNER STORE  διαθέτει δύο, τελευταίας τεχνολογίας, συστήματα ανάλυσης κίνησης, όπου κάμερες υψηλής ευκρίνειας καταγράφουν τον τρόπο προσγείωσης του πέλματος στον διάδρομο, έτσι ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια ο τύπος του πατήματος και να προταθεί εμπεριστατωμένα τα κατάλληλο παπούτσι. Παράλληλα, υπάρχει μία πλήρης σειρά βιβλίων για το τρέξιμο αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος,  ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο κατάστημα, πραγματοποιούνται σεμινάρια, από διακεκριμένους ομιλητές σε θέματα προπόνησης, διατροφής, αποκατάστασης, ψυχολογίας κ.ά. και οργανώνονται προπονήσεις με την επίβλεψη κορυφαίων αθλητών, όπως ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος.Η Νίκη Ξάνθου, ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης, καθώς και οι άνθρωποι που οργάνωσαν το RUNNER STORE, αφοσιωμένοι δρομείς οι ίδιοι, γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο κατάλληλος εξοπλισμός, για την ασφάλεια και την άνεση στην προπόνηση αλλά και την βελτίωση της αθλητικής επίδοσης. Με φιλική διάθεση και εξειδικευμένη γνώση, προσφέρουν έμπειρες συμβουλές  σε θέματα προπόνησης και μυϊκής ενδυνάμωσης, διατροφής, αποφυγής τραυματισμών και βέβαια επιλογής του κατάλληλου εξοπλισμού.


Η ατμόσφαιρα στο RUNNER STORE διαφέρει από αυτή των συνηθισμένων αθλητικών καταστημάτων, θυμίζοντας περισσότερο στέκι προπόνησης και συνάντησης δρομέων. Όσοι έχουν ταξιδέψει σε πόλεις του εξωτερικού που διοργανώνουν μεγάλους μαραθώνιους και έχουν δρομική κουλτούρα, θα διαπιστώσουν αμέσως πως ο χώρος που ο κάθε δρομέας ονειρευόταν, γίνεται πραγματικότητα εδώ! 


RUNNER STORE- Run with the experts!


Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00 π.μ. - 9:00 μ.μ. και Σάββατο 10:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ SECRET CLUB*WEBSITEFACEBOOK
10% έκπτωση σε όλα τα είδη  www.runnerstore.grFacebook/Runnerstore


*Οι εκπτώσεις για τα μέλη του Secret Club ισχύουν για όλη τη διάρκεια του έτους. Εξαιρείται η περίοδος των εκπτώσεων καθώς και ειδικές προσφορές που γίνονται από τα καταστήματα.